home sweet home 6

Een jongenskamer, hoe ziet dat er bij jullie uit?

Hier loopt die over van clichés : auto, vrachtwagen, brandweer, het occasionele vliegtuig … Kortom, alle vormen van transport sieren hier muren (én vloer). Zo’n jongenskamer aankleden vraagt toch meer inspanning dan een meisjeskamer, als je het mij vraagt. Toen ik 5 jaar geleden aan de kamer van de Zoon begon, wilde ik eigenlijk iets “alternatief”. Maar het moest snel gaan, en mijn inspiratie was zoek, en plots kwam ik ergens hele leuke muurstickers tegen. Auto-muurstickers. Weg “alternatieve” look.
Maar hij vindt zijn kamer leuk. En ik uiteindelijk ook wel.(Meer gluren bij de buren ? Kijk voor de volledige lijst met deelnemers bij Barbara.)

15 gedachten aan “home sweet home 6”

 1. Hier nog een hele sobere jongenskamer, en aangezien ik denk dat dochterlief er straks bij in komt kan ik niet zo erg gaan uitpakken. Toch zal ook bij ons het auto-geweld niet ontbreken, zoonlief heeft ene voorkeur 😉
  Ik vind dat jouw zoon een hele mooie kamer heeft, leuk die wegen met auto's er op!

 2. Zo ongelooflijk mooi!!! Onze jongenskamers moeten nog ingericht en geschilderd worden, maar wat er nu al staat behoort ook tot de clichés 😉

 3. Hier ook nog een jongenskamer in te richten… En ik denk ook altijd 'iets alternatiefs', maar ik denk dat ze dan toch weer het meest enthousiast gaan zijn met de 'cliché-kamer'. Dilemma!!

 4. hallo, leuke jongenskamer! ik heb geen jongens, dus kan ik me helaas ook niet uitleven op een stoere jongens kamer.. Die van jullie is leuk gelukt~!
  groetjes

 5. Hoi hoi! Wat leuk hier! Gezellig hoor!
  Ga je ook volgen.
  En bedankt voor je reistips! Binnenkort maar eens de knoop doorhakken wat we nu gaan doen 🙂

Reacties zijn gesloten.