nel

Ik heb gevloekt.
Niet op Nel, hoor, dat zou ik niet durven! Vloeken op een baby van een paar maanden is not done hè, toch niet als de baby in kwestie niet de uwe is.
Ik vloekte op de dikke fleece-stof waarvan ik een deken probeerde te maken. Deken, ja. Het ding was oorspronkelijk 1,50m op 1,50m groot, dus ik weiger het dekenTJE te noemen. Ik nam het geboortekaartje mee naar Amsterdam, en koos daar de perfecte stoffen. Maar die fleece was zo dik dat ik er een ware oorlog mee gevoerd heb. Elke keer het roze katoen eraan vast gestikt moest worden, trok dat spel scheef en moest ik het weer lostornen. Wat met zo’n stof geen doen is, dus knipte ik er maar een stuk af. Ik durf niet meten hoe groot het deken ondertussen nog is, maar zéker geen 1,50m meer … Nog een geluk dat ik er deze keer geen paspel tussen gezet had.

Het is dus verre van perfect, dat deken, maar ik hoop dat de mama van Nel me dat vergeeft. En om mezelf te sussen na al die (n)ellende maakte ik nog een knuffelkonijn (girly-style, deze keer niet blind maar wel zonder pootjes, tja … Ik heb zeker iets met konijnen met een hoek af). En ook nog wat vlaggetjes. Dus toch nog feest in mijn hoofd.
Welcome to the world, kleine Nel!(fleece + stippenstof bij De Boerenbonthal)

8 gedachten aan “nel”

 1. niettegenstaande het niet mee willen van de fleece is het resultaat prachtig! Wat een mooie combinatie die kleuren! En je knuffel en vlagjes zijn ook super! Die mama van Nel zal in de wolken zijn met je misschien niet perfecte maar supermooie dekentje!!!

 2. Ik vind het zo mooi!!
  En dat geboortekaartje is ook wel prachtig seg,amai.
  Dat konijn,ik moest zo lachen toen ik dat las,maar ik vind het wel een heel mooi,ook al heeft het geen pootjes 🙂
  Ik ben helemaal verliefd op het dekentje,dat roos (wat helemaal mijn kleur is) past zo mooi bij de grijze fleece.

 3. Och, ik kan ook geen weg met fleece!!!!! Dat wordt precies 2 x zo groot onder mijn naaimachine, dus uiteindelijk heb je veel kans dat je nog steeds 1.50 hebt, Ha!
  Toch heel mooi allemaal!

 4. Het resultaat is prachtig. Nu dat ik weet dat je zoveel gevloekt hebt, is het des te mooier geworden, dat teddy dekentje! Het is toch nog groot en dat heeft zo zijn voordelen: Nellebel valt alleen maar makkelijk in slaap op de arm. Als je ze dan weglegt, is ze direct terug wakker omdat het wiegje koud aanvoelt. Maar dankzij het 'grote' dekentje leg ik haar lekker warm weg en kan ik haar er nog mee toedekken ook! Dus good job, honey!

  Vraagje: Waar komen je 'Eva Maria' labels vandaan want die van Nel zijn niet van goede kwaliteit…

  Nogmaals dikke merci! Mama van Nel is zeer tevreden!

Reacties zijn gesloten.