pasta presto!

Zullen we nog eens koken?

Vandaag een supersnelle pasta gemaakt, favoriet van mezelf! Ik vond het idee ooit in Delicious maar weet begot niet meer in dewelke. Ik heb het recept in mijn hoofd, als je het al een recept kunt noemen, zò gemakkelijk!

nodig (voor 4):
500 gr kerstomaatjes
2 teentjes look
verse basilicum
500 gr scampi
mozzarella bolletjes of parmegiano
500 gr linguini of spaghetti
olijfolie
doen:
Tomaatjes halveren, besprenkelen met olijfolie, peper en zout in de oven laten roosteren/grillen. Pasta beetgaar koken. Scampi bakken, fijngesneden look toevoegen. Gare tomaatjes toevoegen aan scampi samen met wat kookvocht van de pasta. Handvol basilicum grofhakken en toevoegen. Opdienen met geraspte parmegiano of bolletjes mozzarella en een goeie scheut olijfolie.
En eens in mijn bord draai ik er eens goed met de Chili Explosion over (de beste uitvinding éver!).

4 gedachten aan “pasta presto!”

  1. Mmm sowieso heb ik meer dan de helft van de ingrediënten al in huis (dat is altijd wel voorwaarde voor mij bij het uittesten van nieuwe recepten: ik moet niet alles nieuw moeten kopen haha) en de rest ga ik komend weekend halen! Dank voor dit lekkere recept!!

    1. Ja, ideaal, draaien aan die molen en een lekker pittig bord als resultaat (zonder dat de kinderen klagen!). Bij Delhaize te vinden.

Reacties zijn gesloten.