iHoes

De iPad deed zijn intrede ten huize Eva Maria. Ja, een mens moet mee met zijn tijd hè. En de kinders eisen ook steeds meer en meer computer-tijd op, dus leek zo’n handig meeneemcomputerke ons wel ideaal. Maar dat is zo dun. En glad. En ongetwijfeld ook heel breekbaar. Ik zag het ding al binnen de week uit de handen van de Zoon (of Dochters, even onhandig die meiden) donderen. Een hoes voor de Pad moest er dus komen, en wel snel! Toevallig had ik vorige week het ideale stofje al in mijn brievenbus gekregen!
Er volgde wat gesurf, wat gedenk, wat gereken. Geknip en gestik, et voilà : een handmade-iPad-sleeve!

Hier en daar kan het beter, de elastiek moest eigenlijk aan het achterste deel bevestigd worden. Maar ik ben wel content. Er zit stevig karton tussen de verschillende onderdelen, en zo kan hij zelfs rechtop staan om filmpjes te bekijken. Iedereen blij!

Alleen de Husband had zijn bedenkingen : “Dat is wel een heel vrouwelijk stofke … Nu kan ik dat niet meenemen naar vergaderingen ofzo.” (De pruillip mag je er zelf bij denken.) Iedereen kan nu al raden wat mijn volgende naaiopdracht zal zijn zeker ?

(stof Joel Drewberry bij Bambiblauw)

8 gedachten aan “iHoes”

 1. Wauw,dat heb je knap gedaan seg. Wij hebben zo'n hoesje erbij gekocht in saai zwart dat ook nog eens veel geld kostte. Mijn man is helemaal weg van het jouwe,mijn man ja,je leest het goed 🙂
  Echt knap !!!!

 2. Haha, een 'vrouwelijk' stofke, slim gezien… meer i-padbeschikbaarheid dus voor de Twee Dochters en de Hippe Mama… Tof idee!

 3. Het ziet er echt wel chique uit! Voor den Husband kan je misschien het stoere piratenstofke nemen!!!

 4. Heel mooi… ik heb ook een Ipad kan hem niet meer missen gebruik hem ook als agenda… super fijn… zeer gemakkelijk om mee op reis te nemen!
  Knap gemaakt!!!

  Handleiding zou super zijn, veel mensen zullen je dankbaar zijn… ik heb nu een zwarte hoes niks mis mee maar die van jullie is veel persoonlijker!

 5. Zeer goed gelukt! Ik wacht ook zeker op een handleiding. Ik had bij mijne sleeve van de vent de commentaar gekregen dat er 'harder' materiaal in moest 🙂 Dus ik wil jouw versie zeker een keertje proberen!

Reacties zijn gesloten.