5 minuten

Of het waren er misschien 10, dat kan ook. De Zoon kreeg voor zijn verjaardag een geweldig mooie stempeldoos, met alfabetletters, preciĆ©s wat IK altijd al wou hebben šŸ˜‰ 
Een vel wit papier, restjes stof, en hopla : kaartjes voor elke feestelijke gelegenheid!
(En als ik eens 20 minuten tijd heb, maak ik deze.)

5 gedachten aan “5 minuten”

  1. Heel mooi… heb de kaart ook al opgeslagen… is wel toeval denk van deze middag mijn eventuele blognaam gevonden te hebben namelijk "Vlinderknoopje"… met een vlinder en een knoopje op het labeltje… je bent de eerste die het weet:)

    Ik ga naailessen volgen in september kan nog niet veel maar een labeltje zie ik wel zitten:)

    Ik maak zelf kaarten met foto's uit de natuur daar staat gewoon "made by marina"de naam marina komt hier al heel dikwijls terug… vandaar iets heel anders.

    U logo is ook heel tof!

    1. DoƩn, dat bloggen! Ik vind het zelf heel plezant, en nu het nog vakantie is hou ik het dagelijks posten ook goed vol. Vanaf september zal dat misschien niet meer lukken, al ga ik het wel proberen.

Reacties zijn gesloten.