Tammy-succes!

Na het debacle van daarnet kondig ik jullie met trots een Gelukt Rokje aan! Meer nog : het is zelfs perfect (ik ben wel rap content). En ja, ’t is weer een Tammy, dat patroon is zo’n succes dat ik er maar geen genoeg van krijg. Dochter 1 koos de stof zelf uit, gewoonlijk laat ze al wat roze is aan zich voorbij gaan, maar de fluo details vond ze blijkbaar hip genoeg.
Maar misschien hebben we nu wel genoeg Tammy’s in onze kast. Volgende keer ga ik opnieuw de strijd aan met een patroon uit Het Boek, zij het aangepast. Of ik probeer eens een IeneMiene-rokje, die staat ook al lang op mijn lijstje. De stof ligt al klaar!
(stof Petit Pan bij Hexagoon)5 gedachten aan “Tammy-succes!”

    1. Het patroon komt uit de Ottobre van juni 2008. Ik heb het vorig jaar nabesteld via http://www.ottobredesign.com. Op de website kan je een overzicht zien van alle patroonmodelletjes in dat nummer (het is patroon 16, maar dan zonder alle frullen, vaak moet je die dingen wegdenken om een mooi basispatroon te verkrijgen).

Reacties zijn gesloten.