over-de-kop-rok

En dat is niet de bedoeling, dat die rok over de kop aan moet. 
Het is niet de eerste keer dat me dat overkomt, en nu weet ik : het ligt niét aan mij. Bij de paardenrok gebeurde net hetzelfde. Ik weet niet, maar De Dochters hun billen moeten abnormale afmetingen hebben, want dit is nu al de tweede rok uit Het Boek die niet past. Alle twee waren ze bestemd voor Dochter 1, ik maakte een 12 jaar (hoewel ze maar 10 is), en zélfs Dochter 2 (van 8 jaar) krijgt ze niet over haar billen!! Over de kop lukt het dus wel,  maar dan nog met hulp van mij. Heel onhandig voor school, op dagen dat er gesport wordt, … En het is zonde van het stofje, dat we allemaal zo mooi vinden … Ik vrees dus dat ik die kinderpatronen allemaal moet hertekenen. Pffff.
(stof Petit Pan bij Bambiblauw)

4 gedachten aan “over-de-kop-rok”

  1. Ik heb anders al verschillende mensen gehoord voor wie de patronen uit HET rokjesboek (te) krap aan de kindjespoepekes zitten. Misschien eens proberen met een rits?

    1. Dat heb ik ook gedacht, alleen heb ik ritsvrees en probeer ik dat altijd te vermijden. Nochtans zegt Madame dat een rits gemakkelijk is, ik moet me er gewoon eens overzetten …

    2. Met de hulp van Madame kan dat echt niet mis gaan. Als ik dat kan, dan jij ook :-p . Maar bij ritsvrees moet je misschien eerst eens proberen met een couponneke ;-).

Reacties zijn gesloten.